Egyszerű kerítés, megfelelő áron

Mondani szokták nagyapáink, hogy “A jó szomszédság titka a jó kerítés”. Ez már bizony hasznos életbölcsesség, és amit ugyebár felmenőink kitanulmányoztak a hosszú idők folyamán, abban lehet valami megfontolásra méltó.

A COVID-19 világjárvány idején érdekesen megfigyelhető volt, hogy számos háztartásban a kerítés javítások ideje volt, így nálunk is, aki most ezt a cikket írom. Talán az hozhatta ezt a jelenséget magával, hogy az emberek arra voltak kényszerítve, hogy többet maradjanak otthon. Ha valamit sokat nézünk, feltűnnek az apróbb hibák, hiányosságok, így például az is, amit egyébként még hanyagolható tényezőnek tartottunk. De az ember igényes a környezetére és a tulajdona védelmére, így a karbantartása rendkívül fontos kérdés lehet.

Annál is inkább, mert esztétikailag is már elütött a környezetétől a régi gyártmány. Nem a saját telkünkön volt, hanem a mellettünk található, bérelt telken, amit a tulajdonos nem kívánt különösebben használni a közeljövőben, viszont már nagyon le volt pattanva az utca többi részéhez képest. Ezért olcsó, és ugyanakkor hatékony megoldást szeretett volna kivitelezni, és erre kért fel bennünket. Ahogy édesapámmal nézelődtünk a megoldások között, feltűnt, hogy viszonylag egyszerű és letisztult megoldást tudnának adni a táblás kerítések ahhoz, hogy a szóbanforgó telket körülkerítsük. Mivel édesapám szakember, a különböző részletmegoldások nem okozhattak problémát, és árban is az egyik legjobb, ugyanakkor minőségileg és esztétikailag is mutatós kerítést állíthattunk fel. Bátran állíthatom azonban, hogy könnyen eltanulható volt a munkafolyamat egy kevésbé hozzáértő érdeklődő számára is.

Úgy tartom, hogy a végeredmény szép lett, és ha bárki tőlem érdeklődik egy költséghatékony és mutatós megoldás iránt, bátran ajánlhatom például a Kerítésland széleskörű táblás kerítés kínálatát, ahol igényeinknek megfelelő kerítést vásárolhatunk.