Ezért döntöttem egy Bosch mosogatógép mellett

Amikor a párommal összeköltöztünk, az ő (addig agglegény) lakásában éltünk. Szép, tiszta és otthonos volt a lakás, de volt egy óriási hibája: hiányzott belőle egy mosogatógép. Mivel számomra ez egy óriási hiányt jelentett, rövid időn belül beszereztünk egy Bosch mosogatógépet. A márka választása nem volt véletlen, hiszen korábban több típust is volt szerencsém kipróbálni, és egyértelműen ez volt az, amiben sosem csalódtam.

Hogy ne tűnjön üres reklámszövegnek, ki is fejtem ezennel, hogy miért ajánlom tényleg jószívvel a Bosch mosogatógépet. Az első és legfontosabb jellemző, az az, hogy választható volt hozzá egy úgynevezett SilencePlus funkció, ami kellemesen halkká teszi a Bosch mosogatógép bármelyik programját (akár  46 dB).

Bosch mosogatógéphez adott egy magasságban állítható felső kosár is, ami extra helyet biztosít a kifejezetten magas edények számára. A Bosch mosogatógép nagyméretű digitális kijelzője mutatja a hátralévő időt, de a normál információkat is, mint például az utántöltés szükségességét. És ami már szinte hihetetlen, az az auto 3in1 funkció: 3in1 tabletta alkalmazásakor a program automatikusan ehhez igazodik.

Persze ezekhez adódnak még olyan képességek és funkciók, mint az elektronikus só–utántöltés jelzés, elektronikus öblítőszerhiány jelzés, ujjlenyomat mentes borítás, valamint az öntisztító szűrő, három részes hullámos szűrőrendszerrel.

A fentiek fényében talán nem is kell tovább részleteznem, hogy miért döntöttünk azonnal egy Bosch mosogatógép mellett. Noha anyagilag nagyobb befektetést jelentett, mintha egy szerényebb képességű gépet választottunk volna, de biztos vagyok benne, hogy jól döntöttünk, és a német minőség hosszútávon kifizetődő lesz.