Milyen előnyökkel jár a székhelyszolgáltatás?

Előnyös választás a székhelyszolgáltatás az olyan cégek számára, melyek biztonsággal működnek, tartják a szabályokat, tisztában vannak az aktuális évi adóellenőrzési szabályokkal is, melyek a NAV odalán megtekinthetők, valamint nincsenek illegális tevékenységeik.

A székhelyszolgáltatás egyik előnye közé tartozik, hogy nem kerül nyilvánosságra a saját lakcímük, hiszen nem a lakóingatlanjuk helyét jelentik be a cég hivatalos székhelyeként. Így nem is fog összemosódni a saját vagyon és a vállalkozás gazdasági tevékenységéből származó vagyon, ami nem mellékes kérdés.

Nem kell nyilvánossá tenni a cég partnerei és ügyfelei, vagy bármilyen illetéktelen személy számára a saját lakcímet, ami azért egy biztonságosabb szempont. Hiszen a bejegyzett cégnek bárki utána tud nézni, a bejegyzett lakcímmel együtt, így nyilvánosan elérhető a cégjegyzéki nyilvántartásban. De ez egy székhelyszolgáltató választása esetén nem fog aggodalomra okot adni, ezáltal könnyen kiküszöbölhető ez a problémakör.

Továbbá, a székhelyszolgáltatásnak köszönhetően van nyilvánosan elérhető, biztonságos és hivatalos székhelyünk, ahova érkeznek a levelek, minden küldemény, melyekről azonnal értesítést kapunk. Nem kell a postai sorban állással eltölteni rengeteg időt, hiszen egy cég életében folyamatosak a levelek és az értesítések.

Számos előnye van még ezeken felül is egy székhelyszolgáltató megválasztásának, ezért érdemes mérlegelni a döntést. Amennyiben székhelyszolgáltatás választásán gondolkozunk, mindenképp érdemes a szekhely.org oldalon tájékozódni, ahol gyors és szakszerű szakmai segítségre számíthatunk.